PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Inici de l’Escola de Bàsquet 2013-2014
24.09.2013

Després d'unes merescudes vacances, l'Escola de Bàsquet de la U. E. d'Horta obrirà les seves portes el pròxim dimecres, 2 d'Octubre.

L'Escola de Bàsquet de la U.E. d'Horta t'ofereix aquesta possibilitat. La nostra filosofia és una combinació entre el caràcter més lúdic i el més formatiu sense deixar de banda la competició.Mitjançant jocs introduïm els moviments tècnics fonamentals propis del bàsquet: el bot, el tir i la passada, és més important la diversió que la consciència del que realitzen. Per aquest motiu, les nostres sessions d'entrenament són molt dinàmiques i engrescadores. Alhora el concepte de tàctica individual el treballem amb els mateixos elements, és molt important fer-los pensar des de ben petits perquè d'aquesta manera s'acostumin i no facin res sense motiu, sinó amb un sentit i una intenció, tant amb pilota com sense.

També, en l'àmbit personal, els practicants d'esports collectius obtenen els beneficis de la pràctica esportiva i adquireixen uns valors com la responsabilitat, compromís, sacrifici i treball, que ja de petits els podem inculcar a través del joc.

Finalment, no oblidem que estem en una etapa d'iniciació esportiva que comporta un procés de socialització i de respecte a unes normes i d'un procés d'ensenyament i aprenentatge progressiu que adaptem a les necessitats dels nostres jugadors i jugadores.

Dins l'aproximació al bàsquet, la nostra Escola es divideix en 5 grups adaptats a les necessitats evolutives de cadascun dels alumnes. Tot i que l'any de naixement és la guia per incloure l'infant a un dels grups de treball, també valorem el grau de maduresa físic i psicològic. Les edats que inclouen l'Escola de Bàsquet van des dels 5 anys fins als 9.

A més de les mateixes activitats de l'Escola com ara els entrenaments, les trobades amb altres escoles i de mantenir reunions amb els pares i mares, de forma trimestral l'Escola entrega a les famílies un informe on, a més d'una valoració esportiva, donem també una valoració de relació i comportament del nen o nena.

La inscripció a l'Escola resta oberta per a nens i nenes de 5 a 9 anys, en horari de dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h.

Per més informació podeu contactar mitjançant el següent formulari de contacte afegint el vostre número de telèfon o bé al correu electrònic basquet@uehorta.cat deixant el vostre nom, correu electrònic i número de telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Horaris d'entrenamentDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.