PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Dimecres al Campus
28.03.2013

Avui, el dia inicia amb la visita del Sari, el fotògraf del club. Tots preparats?? 1,2,3 PA-TA-TA!!! I després, comencem amb els entrenaments, avui, com llençar a cistella. Entrades, parades, asseguts en un banc, amb una ma.. Mentrestant, a la pista del costat arriba l'exèrcit del Miquel i del Gerard amb un circuit amb salts, carreres, tirs a cistella i croquetes pel terra. Els petits de la Paula jugaven a tocar i parar abans d'anar a esmorzar.

A la tornada tornen els entrenaments, ara és l'hora dels petits, per altra banda els grans organitzen una competició de 3x3. Les 12:00, hora d'anar a la piscina!!! banyador, tovallola, casquet, ulleres i cap a l'aigua. Quina gana dóna la piscina, avui verdura amb patates i croquetes!!!

Ara toca córrer pel camp de gespa artificial. Els grans barrejats amb els minis, en un partit de futbol. Qui haurà guanyat?? A l'altre costat del camp, els més petits perseguien la pilota intentant emular els seus ídols de la televisió. Finalment, acabem el dia al pavelló, on hem pogut veure un interessant partit de beisbol i a l'altra pista un de bàsquet. Demà últim dia!!! Què ràpid passa el temps, us esperem a tots a les portes obertes.

 

Oriol Raurell

Director del CampusDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.