PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
ENTRENAMENT AMB L'UNAI
01.02.2018

Avui hem tingut una visita inesperada! I no hi ha millors persones per a explicar-ho que els seus companys d'equip!! 

Avui, dimarts 30 de Gener el Mini 07 hem rebut la visita del nostre company Unai Seijas, ha arribat amb l'entrenament començat i no hem pogut evitar deixar d'entrenar i anar a saludar-lo de manera immediata, doncs l'alegria era molt gran per veure'l una altra vegada amb nosaltres dintre de la pista de bàsquet.

Després d'haver-lo saludat, ens ha dit que es podia incorporar a l'entrenament, ja sigui per ajudar en tasques específiques, així com per a poder realitzar amb la resta de nosaltres alguns exercicis. I per finalitzar l'entrenament, els entrenadors ens ha preparat un parell de jocs per tal de poder participar tots i celebrar ser tot l'equip al complet una altra vegada. Estem tots super contents d'haver vist avui a l'Unai amb nosaltres”

Des de la Secció de bàsquet agrair a l'Unai la seva presència a l'entrenament d'avui... la tenacitat, la fortalesa, la resistència, el no rendir-se, el lluitar per un objectiu a llarg termini, i la capacitat de superació, entre d'altres, són valors que costa molt de trobar, i que l'Unai una vegada més ha reflexat i el més important, ha tornat a fer-ho amb un gran somriure, gaudint de poder practicar l'esport que més estima des d'una perspectiva totalment desinteressada. 

Situacions com la d'avui ens ajuden a entendre – i a recordar – els motius pels quals practiquem esport, sigui quin sigui, en el qual invertim tant de temps durant la setmana, doncs ho fem per a poder compartir amb altres persones una activitat que ens encanta, i sobretot per a poder gaudir-la i que ens ajudi a formar-nos com a persones i com a esportistes (persones va davant). 

Ara l'Unai entra en una nova etapa dintre del seu tractament, i des de la UEH i des de la secció de Bàsquet li enviem tota la força i els ànims del món! Nosaltres ens comprometem a seguir treballant cada dia, i a fer-ho amb les mateixes ganes que fiques sempre en els entrenaments! I amb les quals has de seguir cada dia! 

Una abraçada molt forta Unai! T'esperem pel proper entrenament! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.