PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
Instagram Unió Esportiva d'Horta
GALERIA D'IMATGES FLICKR
“60 ANYS DE BÀSQUET"
ENTRENAMENT AMB L'UNAI
01.02.2018

Avui hem tingut una visita inesperada! I no hi ha millors persones per a explicar-ho que els seus companys d'equip!! 

Avui, dimarts 30 de Gener el Mini 07 hem rebut la visita del nostre company Unai Seijas, ha arribat amb l'entrenament començat i no hem pogut evitar deixar d'entrenar i anar a saludar-lo de manera immediata, doncs l'alegria era molt gran per veure'l una altra vegada amb nosaltres dintre de la pista de bàsquet.

Després d'haver-lo saludat, ens ha dit que es podia incorporar a l'entrenament, ja sigui per ajudar en tasques específiques, així com per a poder realitzar amb la resta de nosaltres alguns exercicis. I per finalitzar l'entrenament, els entrenadors ens ha preparat un parell de jocs per tal de poder participar tots i celebrar ser tot l'equip al complet una altra vegada. Estem tots super contents d'haver vist avui a l'Unai amb nosaltres”

Des de la Secció de bàsquet agrair a l'Unai la seva presència a l'entrenament d'avui... la tenacitat, la fortalesa, la resistència, el no rendir-se, el lluitar per un objectiu a llarg termini, i la capacitat de superació, entre d'altres, són valors que costa molt de trobar, i que l'Unai una vegada més ha reflexat i el més important, ha tornat a fer-ho amb un gran somriure, gaudint de poder practicar l'esport que més estima des d'una perspectiva totalment desinteressada. 

Situacions com la d'avui ens ajuden a entendre – i a recordar – els motius pels quals practiquem esport, sigui quin sigui, en el qual invertim tant de temps durant la setmana, doncs ho fem per a poder compartir amb altres persones una activitat que ens encanta, i sobretot per a poder gaudir-la i que ens ajudi a formar-nos com a persones i com a esportistes (persones va davant). 

Ara l'Unai entra en una nova etapa dintre del seu tractament, i des de la UEH i des de la secció de Bàsquet li enviem tota la força i els ànims del món! Nosaltres ens comprometem a seguir treballant cada dia, i a fer-ho amb les mateixes ganes que fiques sempre en els entrenaments! I amb les quals has de seguir cada dia! 

Una abraçada molt forta Unai! T'esperem pel proper entrenament! Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.