PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
UNA VISITA MOLT ESPECIAL
12.12.2017

El dimarts passat, dia 5 de desembre, el Mini B estava entrenant al Carmel quan a mig entrenament va arribar l’Unai, la visita més inesperada i desitjada des de fa temps per tots els jugadors.

Ningú dels que estàvem a l’entrenament ens esperàvem que vingués a veure’ns. Tots els nois al veure a l’Unai es van alegrar molt i el van anar a saludar per veure com estava i per parlar amb ell ja que feia molt que no el veien.

A l’Unai se’l veia molt content de poder veure els seus companys i de poder tornar a estar amb l’equip. Es va quedar fins a final de l’entrenament animant als companys i fent algun petit exercici on no calgués molt esforç, on els companys l’animaven.

Apart dels nens i entrenadors, també estaven els pares a la graderia alegres de veure l’Unai un altre cop amb els seus amics del equip.

Des de tot l’equip del Mini B (jugadors, entrenadors i pares), esperem poder tornar a veure l’Unai una altra vegada d’aquí poc!

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.