PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Procediment d’actuació en cas d’accident o lesió
18.09.2013

En cas d’accident o lesió d’un jugador o jugadora en el decurs d’un partit o d’un entrenament caldrà actuar de la següent manera:

L’entrenador disposarà del full d’assistència de la mútua (Mapfre) degudament signat i omplert amb les dades del Club, només caldrà afegir les dades personals del lesionat o lesionada. S’haurà de trucar al número de telèfon corresponent que apareix al full i allà els hi donaran un número d’expedient que caldrà anotar i informació dels centres d’assistència. L’entrenador també disposarà del llistat de centres corresponents i del protocol d’actuació. De la mateixa manera podreu trobar la informació corresponent al nostre web en els enllaços que trobareu a continuació. Els fulls d’assistència no romandran publicats, aquests estaran en possessió de l’entrenador, al web només trobareu la informació general del procediment.

A continuació trobareu els enllaços a la documentació corresponent. Pareu atenció a les franges d’edat per descarregar els documents.

 

Es divideixen en dos grups en funció de l'edat:

Menors de 16 anys (de Premini a Cadet)

Normés d'actuació

Relació de Centres

Majors de 16 anys (de Júnior a Sènior)

Normes d'actuació

Ralació de CentresDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.