PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR
PROVEÏDOR D'EQUIPACIONS ESPORTIVES
Instagram Unió Esportiva d'Horta
GALERIA D'IMATGES FLICKR
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Tercera Trobada d'Escoles de Bàsquet
13.04.2014

El passat dissabte dia 5 d'abril es va celebrar la segona trobada a les nostres instal·lacions amb gran èxit de participació. Les escoles que ens visitaven en aquesta ocasió van ser FP Padre Damián, el CB Sant Ramon Nonat i la Salle Bonanova.

Els assistents a l'acte van gaudir d'allò més amb el joc dels més menuts. Els partidets es van succeir des de les 12:30 h fins a les 14:00 h estructurats en 3 períodes de 5 minuts cadascun d'ells.

Els nervis ja no van aparèixer en aquesta ocasió, l'experiència de les dues trobades anteriors i el fet de jugar a casa, va donar més seguretat als nostres petits jugadors que van donar-ho tot a la pista fent-se mereixedors, juntament amb els àrbitres i monitors, d'un esplèndid pica-pica. Aquest 3r temps, així nomenat, on tots els participants comparteixen taula, va servir per cloure la festa i reposar les forces perdudes en el transcurs del matí.

Això no s'acaba aquí, ens esperen 3 Trobades més, el 26 d'Abril a camp de La Salle Bonanova, el 24 de Maig La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona al Màgic Badalona i l'1 de Juny dins els actes del 20è Vila d'Horta.

Aquí teniu l'enllaç a la galeria d'imatges de la jornada  

Ramón RomeuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Aigües de Barcelona Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2021 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.