PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Tercera Trobada d'Escoles de Bàsquet
13.04.2014

El passat dissabte dia 5 d'abril es va celebrar la segona trobada a les nostres instal·lacions amb gran èxit de participació. Les escoles que ens visitaven en aquesta ocasió van ser FP Padre Damián, el CB Sant Ramon Nonat i la Salle Bonanova.

Els assistents a l'acte van gaudir d'allò més amb el joc dels més menuts. Els partidets es van succeir des de les 12:30 h fins a les 14:00 h estructurats en 3 períodes de 5 minuts cadascun d'ells.

Els nervis ja no van aparèixer en aquesta ocasió, l'experiència de les dues trobades anteriors i el fet de jugar a casa, va donar més seguretat als nostres petits jugadors que van donar-ho tot a la pista fent-se mereixedors, juntament amb els àrbitres i monitors, d'un esplèndid pica-pica. Aquest 3r temps, així nomenat, on tots els participants comparteixen taula, va servir per cloure la festa i reposar les forces perdudes en el transcurs del matí.

Això no s'acaba aquí, ens esperen 3 Trobades més, el 26 d'Abril a camp de La Salle Bonanova, el 24 de Maig La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona al Màgic Badalona i l'1 de Juny dins els actes del 20è Vila d'Horta.

Aquí teniu l'enllaç a la galeria d'imatges de la jornada  

Ramón RomeuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.