PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
VI TORNEIG TEMPLE
23.01.2018

Els darrers 3 i 4 de Gener vàrem gaudir al CEM HORTA, amb el patrocini de TEMPLE GRUP, de la 6a edició del nostre Torneig Pre Infantil i Infantil femení i Masculí.

 

Els partits de les noies varen disputar-se el dia 3 a la tarda en un molt bon ambient de Bàsquet. 

 

Un 1er partit igualat en categoria Pre Infantil el jugaren UE d' HORTA i Bosco Horta guanyat pel Bosco per 41-44 en match sempre igualat que va decidir la major qualitat de les visitants en l'encert i el contraatac.

 

Tot seguit el nostre infantil va patir més del que estava previst davant un CB Cerdanyola que no va deixar res a la sorpresa amb un ritme molt alt des de el salt inicial. Més intensitat i encert feien que el marcador s'eixamplés cada període fins el 48-78 final.

 

El dia 4 els pertocà als nois gaudir d'una jornada amb 3 partits per endavant i un munt d'oportunitats de practicar tot allò que van assimilant en aquesta important etapa de formació. El quadre Pre Infantil amb Molins, UE d' Horta, Vedruna i St Gabriel de Ripollet, pel quadre Infantil vàrem comptar amb els 03 i 04 d' Horta, Vilassar de Mar i St Gabriel de Ripollet. Nivells competitius semblants esdevenien partits atractius i amb aquell punt d'incertesa que fa del nostre esport una activitat meravellosa.

 

Tota la jornada sense incidents amb 8 partits al matí i 4 per la tarda. La majoria d'equips varen decidir quedar-se a dinar i la germanor arreu, menjador i pista pel descans del migdia feien que els objectius s'anessin assolint de manera natural. Digne de menció els col·laboradors habituals de la Junta de la Secció i els entrenadors, ajudants i els jugadors del Cadet, que varen donar sentit al torneig anotant i controlant els temps de joc.

 

Agrair com sempre la indispensable col·laboració de  TEMPLE GRUP, el manteniment de la seva aportació, indispensable per la continuïtat de la activitat formativa en una edat molt important pel desenvolupament personal i esportiu de cadascuna de les 6 generacions que han pogut gaudir del Torneig.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.