PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Sisena meritòria posició per el nostre Infantil 02 al torneig de Parets.
12.12.2014

El primer partir contra C.B. Zaragoza el vàrem afrontar amb molts de nervis per part dels nostres nois, en cap moment ens vam sentir a gust a pista, però tot i així vam treure el partit amb una diferencia de 17 punts. El següent partit era contra l'amfitrió, el CB. Parets, i tant la diferencia tècnica com física va decantar el partir al nostre favor des del principi, finalment victòria per mes de 60 punts. El tercer y últim partir del grup ens jugàvem la primera posició contra el Sant Josep i la veritat que ens van sorprendre des del principi amb la seva intensitat a darrera i velocitat al davant, a excepció del 7 període on ens vàrem posar a 10 punt, mai vam tenir opció de guanyar el partit, finalment derrota per 21 punts. El diumenge jugàvem les semis contra L'Hospitalet i segurament vam fer el pitjor partir de tot el torneig, molt poc encertats en atac i concedint masses cistelles fàcils en defensa, al final -27.

Per la lluita cap a la cinquena posició ens va tocar creuar-nos amb el Sant Nicolau, possiblement vàrem fer el millor partit del torneig, molt agressius a darrera i amb molt circulació i encert a davant.

Finalment el partit per la lluita entre el 5e i 6e el vam jugar contra el Jac Sants, un partit molt disputat de principi a fi, on es va decidir per detalls en els últims segons en contra nostre per 1 punt.

 

Realment ha estat una experiència fantàstica per els nostres nois, ja que hem pogut competir contra equips de un gran nivell i així adona-nos que per guanyar aquests equips s'ha de treballar de valent. Per últim agrir a la organització la bona feina que ha fet i que ens hagin convidat al Torneig.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.