PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
L'equip absolut torna als entrenaments
30.01.2021

Estem molt contents d'anunciar que el nostre equip absolut que milita a Copa Catalunya va tornar ahir divendres als entrenaments presencials al pavelló.

La Federació Catalana de Basquetbol, d'acord amb la Federació Espanyola, han establert protocols concrets per aquesta categoria que dona accés a les categories estatals. Aquest fet, tot i les actuals restriccions, els permet entrenar i competir tal i com ja estaven fent els equips de les lligues EBA i LEB. Un total de 28 equips catalans participen a la Copa Catalunya i la competició, seguint estrictes mesures de seguretat, la iniciaran el 7 de març.

Els jugadors del nostre equip absolut enfoquen aquesta oportunitat plens d'optimisme i moltes ganes de treballar! I al temps entonen un sentiment comú: desitgen que molt aviat tots els equips de la secció puguin tornar de nou als entrenaments, i la seva absència la tenen molt present.

Tant de bo aviat ens puguem tornar a veure.


#SeguimEndavantDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.