PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Actes de cloenda XVIIIè VILA d'HORTA 2012
12.06.2012

Aspecte del pavelló durant els actes de cloenda

Després de dos intensos dies de competició van tenir lloc els actes de cloenda del torneig tot just després d'acabar les finals que decidirien els campions.

Les personalitats assistents a aquest acte van ser el Sr. Paco Camona com a President de l'U.E Horta, la Sra. Francina Vila (Regidora del Districte d'Horta Guinardó), el Sr. Jaume Fiblà  (Conseller de Joventut i Esports del Districte d'Horta Guinardó) i el Sr. Alberto Alegre (Director de Relacions Institucionals d'ENDESA Catalunya), aquest últim en representació del patrocinador principal del torneig, l'empresa Endesa. Van fer entrega del trofeus als diferents equips guanyadors: el C.B Sant Just (mini masculí), el C.B Clavijo (mini femení), l'U.E Mataró (premini masculí) i el joventut BBC (premini femení) en un acte en el que tots els equips participants es trobaven a la pista i van rebre obsequis per part de l'organització.

Després de l'entrega de trofeus i regals per a tots els participants es va fer un sorteig on encara es van repartir més premis entre tots els assistents. Un cop acabat aquest sorteig van tenir lloc els parlaments per part de les personalitats assistents a aquests actes de cloenda on es va enviar un missatge que valorava l'esforç i l'entrega dels esportistes i el que representa l'esport. Val a dir que van ser uns parlaments directes i ràpids i que el fi de festa va ser emotiu, ja que els participants de Logroño marxaven cap a casa seva després de tot el cap de setmana de compartir experiencies amb els nostres jugadors.

Volem agrair a tothom la seva participació i el seu comportament durant tot el cap de setmana.

Fins l'any vinent!!!

D'esquerra a dreta, Jaume Flibà, Francina Vila, Paco Carmona (president de l'U.E d'Horta) i Alberto Alegre.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.