PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Segona sortida al Palau Blaugrana
03.01.2016
El passat 23 de desembre la segona delegació de la Secció de Bàsquet representada amb els següents equips; minis masculins, preinfantil masculí i infantils masculins va anar al Palau Blaugrana a veure el partit que disputava el F.C. Barcelona i el Dominion Bilbao.
Alguns jugadors del club van jugar un partit a la mitja part del partit al parquet del Palau.
Va ser una gran vetllada de bàsquet a on tots els assistents s'ho van passar d'allò més bé i van veure guanyar al Barça.
El F.C. Barcelona va obsequiar-nos amb una pilota signada per alguns jugadors del Barça i que vam sortejar entre tots els assistents al partit.
El guanyador del sorteig va ser l'Edgar Roig de l'Infantil 02 i el nom guanyador el va treure l'Anna Gassol del mini femení.
A continuació podeu veure les imatges de la sortida i també podeu visitar el nostre canal de Youtube per veure els dos vídeos que vam gravar.

https://www.youtube.com/watch?v=jYYsDKwoVgM

https://www.youtube.com/watch?v=eAsc9nUADjs

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.