PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Campions XVIIIè Torneig Vila d'Horta 2012
12.06.2012

D'entrada volem destacar el bon nivell de bàsquet que es va poder veure i disfrutar el passat cap de setmana en aquesta edició del Vila d'Horta. Tots els equips participants van demostrar un gran compromís amb la competició i un alt grau d'esportivitat en tots els partits jugats durant el cap de setmana, ja que malgrat algunes vegades podien haver diferències d'edat entre els jugadors tots van saber competir bé i demostrar una gran actitud. És per aixó que que des de la organització felicitem a tots els equips i agraïm la seva participació.

La fase de grups va determinar els encreuaments de diumenge on gairebé tots els partits van estar molt igualats. Les semifinals del Grup Taronja (mini masculí) les van jugar U.E Horta A contra el U.E Mataró on es va imposar l'equip local per un ajustat 49-45, i d'altra banda el C.B Sant Just va guanyar al C.B Castellbisbal pel resultat de 66-25.

El Grup Lila (mini femení) va enfrontar en semis al C.B Clavijo de Logroño amb el C.B.F Cerdanyola, 70-31 per les de La Rioja i a Joventut Les Corts contra SAFA CLAROR, amb el mateix resultat que l'eliminatòria anterior: 70-31 pel Joventut Les Corts.

Al Grup Gris (premini masculí) els emparellaments van ser: Selección de Logroño contra Regina Carmeli Rubí i U.E Horta "A" contra U.E Mataró. La primera la van guanyar els de Logroño per un ajustat 40-33 i l'altre semi l'U.E Mataró es va imposar als hortencs per 59-33.

Al Grup Salmó (premini femení) la fase de grups va deixar els següents emparellaments: Joventut BBC davant el Draft Gramenet i S.R de Lima-Horta davant el C.B.F Cerdanyola "A". A la primera semifinal va guanyar el Draft per 36-24 i a l'altre el Cerdanyola va vèncer a les locals per 56-6.

Així doncs, després d'aquets partits de semifinals ja tenien definides les finals: U.E Horta"A" davant el C.B Sant Just (Grup Taronja), C.B Clavijo davant el Joventut Les Corts (Grup Lila), l'U.E Mataró davant la Selección de Logroño (Grup Gris) i el C.B.F Cerdanyola "A" davant el Draft Gramanet. Val a dir que totes les finals van ser molt disputades, especialment la que es va jugar al grup taronja a la pista 1 del CEM Horta, la que enfrontava al C.B Sant Just amb l'U.E Horta "A", el resultat ho diu tot 70-67 per als de San Just, més ajustat impossible. A la final Lila es va imposar el C.B Clavijo al Joventut Les Corts per 62-52, a la final del Grup gris va guanyar l'U.E Mataró a la Selección de Logroño per 79-29, i al Grup salmó, el C.B.F Cerdanyola "A" va vèncer al Draft Gramenet per 39-9.

Felicitats als Campions i a tots els equips participants!!!

Demà dimecres podreu llegir les cròniques de les finals en el menú "Campions XVIIIè Torneig Vila d'Horta 2012".

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.