PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Segona Trobada d'Escoles de Bàsquet
18.03.2014

El passat dissabte 15 de març va tenir lloc la segona trobada d'Escoles de Bàsquet al CEM de Ciutat Vella. Les entitats convidades eren la Salle Bonanova, el FP Pare Damián, Sant Ignasi Esportiu i nosaltres, U.E. d'Horta.
Aquest cop dels 3 equips de l'Escola vam haver de fer només dos, així vam jugar com U.E. d'Horta 1 i U.E. d'Horta 2.
Aquest últim va jugar amb els jugadors del grup taronja i amb jugadors de l'equip blanc, va tenir problemes en la majoria dels partits, ja que les altres entitats solament van portar equips amb nens grans, i tan sols van poder jugar amb un equip de la seva franja d'edat. Tots els nens i nenes es varen esforçar de valent i van gaudir molt del joc. El fet de jugar amb diversos equips diferents els hi va agradar molt. Ja esperen amb ànsies les properes trobades!
L'equip blau es va ajuntar amb jugadors de l'equip blanc, quelcom que ja fem durant els entrenaments i van jugar 3 partidets, contra la Salle Bonanova, Sant Ignasi Esportiu i el C.B. Ciutat Vella respectivament. Els jugadors van començar amb molts dubtes i molta dispersió, però tot i així es va poder observar una progressió en el joc a mesura que transcorrien els minuts i els partits, pot ser el fet de jugar a la pista d'un altre club els va influir..., pot ser nervis? Això no ho sabrem del cert però el que sí que podem assegurar és que van córrer, suar i divertir i posar en pràctica tot allò que a poc a poc han anat aprenent als entrenaments. Ara toca seguir treballant de cara a la pròxima trobada!!

Ramon RomeuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.