PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Torna l'Escola
25.09.2016

Després d'unes merescudes vacances l'escola de bàsquet torna a obrir les seves portes aquest dimecres 28 de Setembre amb les il·lusions renovades i amb el ferm convenciment de la tasca a desenvolupar amb els més petits de la nostra secció, son la base sobre la que creix la secció.

L'escola de Bàsquet de la U. E. d'Horta és ja un referent al barri després de molt anys en la tasca d'ensenyar els  primeres passos en el món del bàsquet amb el millor nivell esportiu i les millor instal·lacions. L'educació esportiva mitjançant jocs i la introducció dels valors (recollits al codi de bones pràctiques) son els dos pilars de la nostra Escola.

Els dies d'entrenament enguany seran dimecres i divendres de 17:30 a 18:30h. en el nostre pavelló. Tant mateix,  l'escola participa del programa de Trobades de la Federació Catalana de Bàsquet i tots els nostres jugadors gaudeixen d'una revisió mèdica.

He llegit i accepto la Política de privacitat*
Inscriu-te per estar informat puntualment.
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.