PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Primera jornada del II Basket Urban Campus
14.04.2014

Avui ha arrencat el II Basket Urban Campus amb èxit de participació, aconseguint amb escreix incrementar les previsions inicials. Una més alta participació que la primera edició assenta les bases d'aquest Campus que ha nascut amb el propòsit de barrejar competició, diversió i aprenentatge en unes magnífiques instal·lacions com pocs clubs poden gaudir a la ciutat de Barcelona.

La intensa jornada viscuda a les instal·lacions de la U. E. d'Horta ha tingut el tret de sortida a les 9:00 h amb l'escalfament i tot seguit l'entrenament tècnic. A continuació, hem esmorzat, i una petita estona d'esbarjo ha donat peu a l'entrenament pràctic, on el treball sense oposició defensiva que hem fet a primera hora l'hem pogut aplicar ara amb oposició defensiva.

L'horari d'avui s'ha vist afectat per la visita de les càmeres de BTV, així doncs les "Olimpíades" previstes al camp de futbol las hem fet al pavelló. Aquesta competició constava de 6 proves d'atletisme, 100 metros llisos, 50 tanques, llançament de pes i de disc, relleus i salt de longitud. El premi demà un cop fet tot el recompte. Demà farem l'entrega de les medalles als 3 atletes més complets, en Pol Fernández, Pol Domingo i Martí Comas. Finalitzades les Olimpíades tocava esbarjo a la piscina on el lleure ha estat la nota dominant.

Després de dinar han tingut lloc els tallers de polseres i malabars on tothom ha gaudit fent una cosa i l'altra. Hem acabat la jornada amb el concurs de triples i amb BTV. Sabedors de què venia la televisió molts dels nostres minis i preminis han estat els protagonistes de la Televisió i han contestat a totes les preguntes i no han jugat el concurs..., per la qual cosa en categoria mini i premini finalment ha estat ajornat, però no en preinfantil on en David Crespo s'ha proclamat campió.

Demà a les 9:00 h tornem!, Us esperem i dijous a la tarda esperem a tots els pares i mares, ja informarem!

Podeu veure el vídeo de BTV del programa "Connexió Barcelona" als següents enllaços Youtube i BTV

Ramón Romeu

Director del campus

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.