PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Comunicació i rendiment: l'accent en els entrenadors
09.05.2013
Les installacions del CEM d'Horta van acollir el dimarts una xerrada del psicòleg esportiu i entrenador superior de basquetbol Joan Vives Ribó, organitzada per la U.E. d' Horta i la Unió Atlètica Horta. Vives es va adreçar als tècnics, entrenadors i monitors del club, que van participar activament a la seva ponència, titulada "Connexió entre comunicació i rendiment, punts claus perquè la comunicació sigui constructiva amb les relacions i eficaç en la tasca".

Davant una nombrosa audiència, composada per 58 tècnics de totes les seccions del club, Joan Vives va oferir abastament algunes mostres de la seva experiència com a professional, coach i assessor a les diferents entitats per a les quals collabora, cas de la lliga ACB de bàsquet, el Bàsquet Manresa, o les federacions catalanes de bàsquet, tennis o natació, entre d'altres, i l'espanyola de piragüisme i rem. La formació va ser molt dinàmica, tot barrejant assumptes teòrics amb d'altres de naturalesa més pràctica i que van estimular la participació dels assistents.

Aquesta important formació és clau per al bon desenvolupament de la tasca d'entrenador i la millora de la comunicació entre tècnics i esportistes, i de ben segur que els assistents la podran dur a la pràctica amb immediatesa.

Podeu conèixer de prop tots els detalls professionals del ponent al següent enllaç: http://joanvivesribo.bubok.es/Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.