PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Una temporada carregada de novetats
06.11.2022

La temporada 2022-23 va arrencar fa ja unes setmanes i els 16 equips de la secció estan ja a ple rendiment.

De nou la secció de bàsquet torna a disposar de sèniors tant a categoria femenina com a masculina.L'equip masculí, que l'any passat va disputar la lliga EBA, es troba aquesta temporada en una intensa lluita dins de Copa Catalunya. L'equip, que té una plantilla molt renovada, no ha començat amb bon peu les primeres jornades, però les sensacions, en paraules de l'equip tècnic, són cada cop millors.

El Sènior femení, que s'ha format de nou per complet, milita a Primera Categoria, on l'exigència està sent també molt dura.

Pel que fa al bàsquet masculí, dotze equips més es troben actualment a la secció: Senior B, Sots 21, Junior A, Junior B, Cadet A, Cadet B, Infantil, Preinfantil blau, Preinfantil blanc, Mini A, Mini B i Premini.Pel que fa a bàsquet femení, el club té dos equips nous més que tampoc existien la temporada anterior: el Sots 21 i el premini.

El creixement de la secció, que suma entorn dels 180 jugadors, ha requerit l'ampliació de tot el staff tècnic, que encapçala el Director Esportiu, Joan Carles Pérez, i que compta, a més, amb tres coordinadors: Pau Ferragut, Sergio Redono i Fran Vera, per les diferents àrees.

Una de les novetats de la temporada és, a més, el reforç de l'àrea de preparació física, on actualment hi ha dos preparadors físics que de estableixen setmanalment els entrenaments i rutines de la seva àrea.

L'ampliació d'equips ens ha dut, a més, a la recerca de pistes d'entrenaments extra que ens ajudin que tothom pugui entrenar les hores necessàries. Des del mes de setembre, els equips des de premini fins a Infantil realitzen alguns dels seus entrenaments a les pistes exteriors de l'escola Regina Carmeli, molt a prop del nostre club, cosa que permet venir a dutxar-se als vestidors del club o bé un trasllat ràpid en cas de pluja, de manera que els entrenaments mai queden suspesos.

A més de tot l'equip tècnic i staff, la secció compta amb una junta gestora que està al capdavant de la gestió de la secció i de la seva representativitat dins de la Unió Esportiva Horta. La junta està actualment formada per David Fauquet, Salva Carmona, Rafael Roig, Victòria Gràcia i Núria Gaspà, tots ells amb més de 10 anys d'experiència dins la secció de bàsquet.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.