PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Ricard Ventura, nou entrenador de l’equip EBA
16.02.2022

Aquest passat diumenge Ricard Ventura va estrenar-se com a nou primer entrenador de l’equip Absolut Temple Unió Esportiva Horta que milita a liga EBA. El Ricard està acompanyat en aquesta etapa per en Josep Gusi, que és el nou segon entrenador.
Tots dos han arribat a la Unió Esportiva Horta després d’una llarga trajectòria professional en alguns dels millors clubs de Catalunya. En la trajectòria del Ricard Ventura, al llarg de més de 30 anys sentat a una banqueta, destaca haver estat com a primer entrenador als Maristes Sants, Jac Sants, AEC Collblanc, CB La Garriga i al CB Granollers. En la seva trajectòria destaca haver viscut més de 10 anys d’experiència en categories preferents i 10 temporades al capdavant d’equips de categoría senior, sent la seva experiencia més recent exercir de primer entrenador les 3 ùltimes temporades al Club Bàsquet Granollers, on va assolir la fita de l’ascens de Copa Catalunya a la lliga EBA.
En Josep Gusi, per la seva banda, porta més de 40 anys en el món del bàsquet i ha estat entre d’altres als Maristes Sants, Jac Sants, AEC Collblanc, CB Cornellà, CB Hospitalet, CB Martorell, Centre Catòlic l’Hospitalet, Basquet Almeda, CB Prat exercint en els últims anys com a Director Tècnic del Club Bàsquet Prat. A l'igual que en Ventura, té una llarga i amplia experiència en categories senior i preferents al més alt nivel competitiu.
“Estem molt il·lusionats de ser tots dos part d’aquest nou projecte esportiu per la Unió Esportiva Horta i esperem que la nostra experiència ajudi al màxim a l’equip EBA i als seus jugadors” explica Ventura. “Però al temps serà també un plaer poder ajudar i assessorar amb la nostra experiència per fer que la secció creixi a tots els nivells. D’inici ja hem vist un gran compromís per part de tot l’equip, direcció tècnica i junta. Ens agrada molt poder treballar amb un equip de gent jove amb gran potencial i ganes de crèixer ”.
“Aquest club ha estat sempre una referència en el món del bàsquet i entrem amb moltes ganes d’aportar les nostres coneixences” afegeix Gusi. “La primera setmana de feina amb els jugadors ja ha estat molt bona, i estem treballant en plena sintonia tots”.
El Temple Unió Esportiva Horta A milita a la lliga EBA al Grup C. És la primera vegada a la història de la secció que el seu equip absolut milita en la que és la tercera categoria estatal del bàsquet espanyol.



Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.