PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Infantil "A", las fases pas a pas
18.09.2013

El dia 13 de setembre el nostre Infantil "A" va disputar el primer partit de les fases per assolir la categoria Infantil Masculí Nivell A, contra el C.B. VIC - UNIVERSITAT DE VIC 1 , tot i ser superiors a l'equip contrari els dos primers quarts van ser difícils degut als nervis dels nostres jugadors, a poc a poc l'equip va anar agafant avantatge al marcador fins a arribar als 46 punts al final del partit.

El dissabte dia 14 es va disputar el segon partit de les fases contra el B.C. SANT JOAN DESPÍ " A", amb una mica més de confiança a l'haver guanyat el partit anterior, aquest partit va ser relativament fàcil pels nostres, que tot i no estar defensivament encertats van aconseguir tancar marcador al sisè quart.

Diumenge dia 15 vam disputar l'últim partit de les fases contra el CASTELLDEFELS 2000 GROC, que també havia guanyat els dos partits anteriors, i tot i tenir més complicacions que als altres dos partits els nostres van anar agafant avantatge quart a quart fins a aconseguir una diferència d'uns 30 punts al final del partit.

S'ha de dir que els nois han treballat de valent les tres setmanes prèvies a les fases i per tant el resultat ha estat just, ara toquen dos dies de descans que se'ls han guanyat i a seguir treballant per preparar una temporada exigent com serà el nivell A.

Moltes felicitats nois!!!

Àlex RomeroDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.