PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Joan Carles Díez, nou Director Tècnic de la secció de bàsquet
03.03.2022

Des d'avuí 3 de març, el Joan Carles Díez assumeix la Direcció Tècnica de la secció de bàsquet de la U.E.Horta. Francisco Carmona, president de la U.E. Horta i Marisol Colet, delegada de la secció, van ser els encarregats de fer la seva presentació oficial davant de la junta de la secció, jugadors i cos tècnic de l'equip EBA, i el director tècnic del club.
El Joan Carles arriba al club després d’una llarguíssima trajectòria professional en el bàsquet català des de que va començar a entrenar l’any 1981. La seva experiència a diferents clubs ajudarà a la U.E.Horta a engegar una nova etapa amb noves idees que tenen com objectiu treballar en la millora de tot l'entramat tècnic i humà que forma la secció.
El Joan Carles Díez ha estat part del staff tècnic de clubs com el Tecla Sala, Collblanc, Gramanet, Sant Adrià, JAC Sants, Olesa, Cornellà, Cadí la Seu, Lima-Horta, Girona, SESE, i en els darrers anys en el Viladecans i el Castelldefels.
Entre els seus mèrits més recents destaca haver estat proclamat Millor Entrenador de Catalunya de bàsquet femení segons l’ACEB (Associació Catalana Entrenadors de Basquetbol) de la temporada 2018-19, una distinció que ja havia aconseguit en el curs 2006-07.
“Arribo a la U.E.Horta amb una enorme il.lusió amb ganes d’engegar un nou projecte esportiu que ajudi a tots els nostres esportistes en la seva formació i resultats en l'àmbit de la competició. Vull treballar de forma estreta amb tot el staff tècnic que actualment hi ha al club i a més, estem treballant per enfortir aquesta àrea. Ens queden encara alguns mesos de la temporada vigent i ja ens hem posat en marxa. Volem retenir tot el talent que tenim a la secció i atreure’n de nou per enfortir tots els equips masculins actuals, crear-ne de nous, i refer l’estructura en bàsquet femení. A més, és per a mi tot un orgull formar part d’un club com aquest, amb tanta tradició en el món del bàsquet i tan arrelat al barri d’Horta. El treball de l’aspecte social serà també molt important” explica en Joan Carles.
Marisol Colet, delegada de la secció de bàsquet: “Estem convençuts que el Joan Carles ens ajudarà a posar en marxa un nou projecte esportiu i donarà el relleu adequat a tota la tasca feta fins ara. Venim d’una època complicada i cal des de ja treballar per establir noves dinàmiques”.
Està previst que en el decurs dels propers entrenaments dels propers dies el Joan Carles pugui presentar-se personalment davant de tots els jugadors de la secció, a més de tenir reunions amb tota l'estructura.

#SeguimEndavant #SomUEH Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.