PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
El 19 Vila d’Horta de minibàsquet, tot un èxit
09.06.2013

FANTÀSTIC!!

Aquest és el millor qualificatiu per definir el torneig de minibàsquet que ahir es va viure a les instal·lacions de la U.E.d'Horta.

Dotze equips d'arreu de Catalunya més diverses escoles de bàsquet van ser els protagonistes de l'esdeveniment. Quatre grups, dos de premini i dos de mini, van disputar un torneig que va resultar molt igualat en tots els partits. Els quatre equips de la U.E. d'Horta van ser els campions, guanyant tots els seus partits davant de rivals que van competir molt bé i van posar les coses difícils.

La jornada es pot qualificar com un èxit en tots els sentits. Gairebé tots els partits van ser molt disputats fins al final, demostrant tots els equips un bon nivell. El comportament a la graderia va ser exemplar, volem felicitar a totes les aficions pel seu "fair-play". La organització va ser impecable i va complir el programa de manera perfecta. Des d'aquí volem agrair a tothom que ha col·laborat a la consecució del torneig d'una manera o un altre amb el seu esforç i dedicació al llarg d'aquests mesos de preparació i especialment durant la seva celebració.

Tanmateix, donar les gràcies als patrocinadors del torneig.

Un agraïment amb majúscules per tots els  jugadors del club que van venir  i van donar el seu total suport d'una manera desinteressada.

I com no, a tots els jugadors i jugadores, nens i nenes que fan que això sigui possible gràcies al seu esforç diari. Aquest torneig, és per a tots ells.

Aquí podeu accedir a les imatges del torneig.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.