PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Trobades de l'Escola de Bàsquet al Nadal
11.01.2016

Festa de Nadal al CEM Horta


El 21 de Desembre van fer la Festa de Nadal a l'Escola de Bàsquet de la U. E. d'Horta, on també van participar alumnes del CEIP Heura que fan amb el David l'activitat de Bàsquet al Pati de l'Escola. Tots plegats ens ho vam passar d'allò més bé, primer una cursa amb globus i fer cistella!, no us penseu que és gens fàcil..., Tot seguit esclafem els globus amb els peus o amb la panxa o amb el cul, ja en tenim prou, volem pilotes de bàsquet!
A continuació un joc per donar pas al partidet per tancar amb una pinyata on a pilotades vam aconseguir trencar els cartó i van caure caramels, xocolatines i alguna sorpresa més.
Una gran festa per tancar un bon primer Trimestre, però el Nadal encara ens tenia preparades dues sorpreses més, dues trobades el cap de setmana del 2 i 3 de Gener a Terrassa i al Vila Olímpica on ens esperaven més sorpreses.

Ramon RomeuTrobada CN Terrassa

A les 9.45 del matí ens trobàvem a Terrassa amb el grup d'Escola per jugar un partidet de 4 períodes de 10 minuts. L'emoció, la illusió, les ganes de jugar... tots els components per a una gran Trobada es van trobar dissabte.

El partit s'ha iniciat amb dos tirs per part de l'altre equip que han acabat amb cistella. Aquest fet ha esperonat els petits de l'Escoleta per a despertar i perquè comencessin a jugar i així ha estat, però a" A lo Grande" Han jugat en equip, passant-se la pilota, agafant rebots i defensant com uns professionals!

L'últim període va ser tot un recital d'encert i de joc, ja tenim posat el xip per aquest nou trimestre i per demà, que tornen a jugar al Vila Olímpica!

Alba TamaritTrobada Vila Olímpica

Aquest passat 3 de Gener els nostres petitons van disputar el seu segon partit en dos dies, i les sensacions van ser les mateixes que a Terrassa "in-crescendo", els nens ho gaudeixen, s'ho passen bé, i entrenadors i pares gaudeixen com els que més.

Aquesta vegada el partit va ser igualat, ja que el Vila Olímpica era un equip d'un any més (2008) i tenien uns físics realment considerables, però els nostres petitons són d'allò més lluitadors i van donar la cara lluitant cada pilota, i escoltant i aplicant tots els consells que els entrenadors els hi donàvem.

Finalitzat el partit, tots dos grups es van ajuntar per realitzar un torneig d'habilitats i de tirs, foto familiar conjunta, i visita als reis qui els hi va donar una figura de xocolata i els hi va desitjar acabar de passar unes bones festes.

Les sensacions dels entrenadors són molt positives, el grup creix i cada vegada es desenvolupa millor davant qualsevol partit, ens toca seguir treballant i gaudint fent-ho com fins ara

Pau FerragutDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.