PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Decidim a Horta!! Fase II del Centre Municipal Esportiu d'Horta
06.02.2016
Volem donar suport a la iniciativa empresa pels companys de la Secció d'Hoquei i des de la Secció de Bàsquet ens volem adherir a aquesta interessant iniciativa pel futur de les nostres installacions i del nostre barri i donar ressò de la seva noticia.

 

L'Ajuntament de Barcelona impulsa un canvi en el model de participació ciutadana per a l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i els Plans d'Actuació dels deu districtes de la ciutat (PAD).

 

Una de les propostes d'actuació, a la qual podeu votar tots vosaltres, clicant el següent enllaç, és la d'executar el planejament pendent al nostre Centre Esportiu i fer la previsió per a la construcció de la piscina descoberta.

Decidim a Horta

A que espereu!! Ja podem entrar al web de l'Ajuntament a dir la nostra, l'Ajuntament de Barcelona ens deixa decidir i això ho hem d'aprofitar.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.