PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Barça Rookies, primera sortida al Palau Blaugrana
22.10.2015

Com ja és habitual des de fa unes temporades, la Secció de Bàsquet organitzarà diferents sortides durant aquesta temporada 2015-2016 al Palau Blaugrana per veure de ben a prop als millors jugadors de la lliga ACB.

 

En aquesta ocasió seran els més petits els que aniran al Palau Blaugrana per veure el partit que enfrontarà al F.C. Barcelona amb el Rio Natura Mombus el pròxim diumenge dia 15 de novembre.

Les inscripcions ja estan obertes i les podeu fer a les oficines del Club. Recordeu que per estar a pista i poder estar a pista amb els jugadors blaugranes només hi ha disponibles un màxim de 50 places.

El preu per als jugadors/es és de 12 € i inclou l'entrada, la foto amb el primer equip del Barça, una samarreta de regal i el desplaçament en transport públic d'anada i tornada.

El preu de l'entrada pels acompanyants és de 13 € i inclou només l'entrada al Palau.

En uns dies més informació de com s'organitzarà la sortida.

A que espereu a fer la vostra reserva!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.