PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Quan començarem a competir?
26.11.2020

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va emetre el 13 de novembre un comunicat un cop les autoritats sanitàries van informar de l'allargament del tancament de les instal.lacions esportives fins el 23 de novembre.

Davant d'aquest fet, la FCBQ va prendre la decissió d'aplicar diferents mesures que us resumim:

- Primer Equip; equips sots-21 i sots-23; equips júnior; equips en inter territorial; equips en preferent i equips de categoria especial de primer any --> es suspenen els calendaris publicats fins ara i la competició començarà el 17 de gener a partir de grups bombolla.

- resta d'equips (promoció) --> es començarà a competir tan bon punt sigui possible i ho permetin les autoritats sanitàries. Fins que això no sigui viable i un cop es pugui tornar a entrenar de manera oficial, es jugaran "partits" no presencials i no puntuables per la segona fase a través de la iniciativa Bàsquet Mai Para. Aquesta iniciativa continuarà amb el calendari previst a través del repte al que es sotmeten ambos equips cadascú en el seu camp sense tenir contacte amb el rival. Tota la informació la podeu trobar en el document que us enviem a continuació.

Per poder llegir el comunicat de la FCBQ en la seva totalitat, podeu utilitzar aquest link: https://www.basquetcatala.cat/noticies/8751Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.