PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Inici de l'Escola de Bàsquet
21.09.2014

L'Escola de Bàsquet enceta una nova temporada amb les illusions renovades, sabedors de la bona feina que tenim al davant amb els més petits.

Creiem fonamental treballar en l'excel·lència amb els més menuts donat que són el futur del nostre Club.

Enguany, amb un renovat projecte esportiu, l'Escola de Bàsquet de la U.E. d'Horta en el marc d'unes instal·lacions immillorables a Barcelona, presenta un projecte esportiu i lúdic on desenvolupar les habilitats del nostre esport per a nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2006. El joc, com eina per a desenvolupar el bot, el domini de pilota, la passada i el tir serà l'eix vertebrador de les sessions d'entrenament. L'Escola també participa del programa de Trobades d'Escoles que organitza la Federació Catalana de Basquetbol.

Aquest nou curs oferim 40 places a l'Escola, no us quedeu fora, en queden poques. L'Escola inicia el seu camí el pròxim dia 1 d'Octubre, i obrirà les seves portes a les 17:15 hores

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic basquet@uehorta.cat ó bé trucant al telèfon 695 256 853 (Ramon) per tal de rebre més informació o si ho preferiu, ens podem conèixer a les nostres installacions i mantindrem una petita xerrada on us explicarem amb detall tot allò que demandeu.


Informació sobre preus, horaris i funcionament punxant aquí

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.