PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
U.E. D'HORTA vs S.E.S.E. GRAN DERBI LOCAL DE BÀSQUET
24.03.2013

Ahir es va disputar el partit de Primera Catalana entre la U.E d'Horta i el S.E.S.E en un partit que van dominar els visitants de manera clara des de bon començament, desplegant un joc que els locals no van poder aturar en cap moment. El marcador final de 52 a 79 resumeix el que va ser el partit.

Va ser un partit marcat per l'esportivitat i el "fair-play", tant a la pista com a la graderia en tot moment, i que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Bàsquet, el senyor Joan Fa, del president de la U.E d'Horta, el senyor Paco Carmona, i de la presidenta del S.E.S.E, la senyora Marisol Colet, així com d'altres directius dels dos clubs.

Les càmeres de BTV van fer el seguiment del derbi i van entrevistar els entrenadors del dos equips, en Gabriel Payet, de la U.E d'Horta i en Carlos Espona, del S.E.S.E, que van donar la seva opinió del matx.

Aquí trobareu la noticia publicada a BTV.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.