PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Jornada final del III Torneig Infantil U.E. d’Horta-Grup Temple
06.01.2015

A primera hora del matí començaven les dues semifinals per decidir els finalistes, d'una banda, el C.B. Cornellà s'enfrontava a l'Stadium Casablanca i d'altre el C.B. Granollers esperava a l'Infantil 01 de la U.E. d'Horta. Tant Cornellà com Granollers havien guanyat els tres partits de la lligueta i, a priori, eren els equips a batre.

A la pista 3 es va veure un partit molt igualat, els aragonesos d'Stadium van manar al marcador gairebé durant 3 quarts amb marges de 4-5 punts de diferència però Cornellà no li perdia la cara al partit i sempre estava a dintre del mateix. Va ser al darrer quart quan Cornellà va posar la directe i va liquidar el partit, el marcador final de 63-53 va ser, segurament, l'avantatge més gran a tot el partit. Així doncs ja tenien el primer finalista classificat.

A la pista 1 es presentava un matx incert, Granollers contra U.E. d'Horta 01. La jornada de dissabte Granollers havia demostrat una gran solvència en tots els seus partits guanyant amb resultats molt clars i els d'Horta van patir una derrota contra Cornellà i van tenir un partit molt disputat amb JAC Sants. Però els d'Horta van sortir per totes i van anar obrint petites escletxes fins a arribar al marcador final de 52-65.
La final estava servida, de nou es veurien les cares el C.B. Cornellà i la U.E. d'Horta 01. Pel 3r i 4t lloc, Granollers i Stadium, pel 5è i 6è U.E. d'Horta 02 i JAC Sants i pel 7è i 8è La Salle Manresa contra Cerdanyola.

Sense temps per descansar van començar les tres finals de consolació, i tothom volia guanyar. La Salle i Cerdanyola van disputar un partit molt disputat que va caure del costat dels manresans, 47-52.
La U.E. d'Horta i el JAC Sants havien jugat també pel mateix joc a la classificació final al Vila de Parets a on va guanyar el JAC Sants per un sol punt de diferència, i ara la historia es repetia. Els d'Horta jugaven el partit amb només vuit efectius per la lesió del dia anterior de l'Adrià i amb el càstig de no haver-se classificat per semis per un sol punt contra Stadium el dia anterior. Durant tot el partit, els d'Horta van manar amb petits marges de punts i només al final JAC es va poder endur el partit, igual que a Parets, 33-31.
Gran paper de l'Infantil 02 de la U.E. d'Horta que no va ser recompensat a la classificació final, l'esforç de l'equip s'ho valia.

En el partit pel 3r i 4t lloc Granollers va patir el desgast físic del partit anterior i no va poder plantar cara a la superioritat física dels jugadors de l'Stadium Casablanca, tot i que va lluitar fins al final, el marcador va ser de 45-58.

I arribava la gran final, els d'Horta van sortir forts, però Cornellà no estava disposat a donar concessions als locals, 12-10 al final del primer quart. Al segon quart, l'Horta encara va pitjar més l'accelerador i va anar manant al descans per deu punts de diferència després d'un triple des de mig camp sobre el xiulet, 38-28. Però els locals encara van fer una pressió més asfixiant i pràcticament van liquidar el partit al final del tercer quart, 59-36. Al darrer quart es van mantenir les diferències i el marcador es va tancar amb un 55-76 pels d'Horta.

Cal remarcar l'esforç fet pel Cornellà, un equip de primer any, que va lluitar fins al final i felicitar a l'Infantil 01 de la U.E. d'Horta pel gran Torneig jugat.

Felicitar també a tots els equips participants pel seu bon joc i el joc net vist durant tot el Torneig.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.