PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Tercera jornada del II Basket Urban Campus
16.04.2014

Durant tota la jornada ha tingut lloc el tercer acte d'aquest Campus al CEM Horta. Com cada matí hem iniciat les activitats a les 9:00 hores amb la primera sessió d'entrenament tècnic de bàsquet. A continuació hem parat una estona per fer un moix i veure una estona la final de mini bàsquet femení que jugava la selecció catalana. Tot seguit ha tingut lloc el segon entrenament, però avui el cansament passava factura als més menuts i la concentració no era la més adient, per la qual cosa hem decidit fer un entrenament alternatiu amb jocs. Un cop finalitzat ha tingut lloc el torneig de triples de categoria mini, on l'Àlex Miquel ha estat el guanyador. Mentrestant, els jugadors que queien eliminats gaudien amb el concurs de triple i la final masculina mini de la selecció catalana, a tot això els més petits ja estaven a la piscina on després han anat també els més grans, una bona refrescada ha obert la gana i hem anat plegats a dinar.

A la tarda ha tingut lloc la Gimcana al camp de futbol que ha tingut un final inesperat gràcies a l'aparició dels aspersors, com podeu imaginar gairebé tots s'han mullat i perseguien els diferents aspersors que s'engegaven una rere l'altra mullant-se sota la pluja d'aigua.

Ja no ha quedat temps per més, demà serà altre dia i aquest cop últim, on esperem a les 16:00 hores a les famílies per gaudir tots plegats a la pista del Pavelló.

Ramon RomeuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.