PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
ALL STAR 2019 COPA CATALUNYA
03.02.2019

El Nou Congost de Manresa va ser l'escenari, el passat Dissabte 26 de Gener, de la tercera edició de l'ALLSTAR organitzat per Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

L'ALLSTAR 2019 va reunir més de 3.500 persones durant tot el cap de setmana d'un esdeveniment que es va televisar en directe per La Xarxa, les televisions de proximitat i per streaming a través de la plataforma XALA!.

L’U.E. Horta va estar representada pel nostre jugador del Sènior Masculí, Pol Martinez, que va participar en el partit en el combinat del Grup 1. També hi van ser el nostre president Paco Carmona, acompanyat el president de la secció de Bàsquet Miquel Rojo, els quals van rebre un reconeixement per part de la Federació.

A la grada, el Pol també va comptar amb el suport de la resta de l’equip sènior que no es va voler perdre aquest dia tan especial.

 

Una gran experiència, la qual esperem repetir l’any que vé!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.