PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
L'Escola de Bàsquet al Torneig de Nadal de la Secció
01.01.2014

Enguany l'Escola de Bàsquet de la Unió Esportiva d'Horta ha celebrat la festa de Nadal dins els actes del II Torneig de Nadal amb un èxit rotund de participació. Aquesta és la primera participació de l'Escola en aquest Torneig que compleix la seva segona edició.

 

La festa es va iniciar amb unes curses de globus en lloc de la pilota, després, quan van sortir les pilotes vam explotar tots els globus a la pista, ja estàvem cansats de no poder botar una pilota i globus rere globus vam anar fent-lis esclatar. Ens va portar una mica de temps doncs no era gaire fàcil per als més petits fer explotar el globus amb la pilota.
Seguidament vam fer una petita demostració de les evolucions dels més petits del club amb uns partidet entre nosaltres.
La festa va finalitzar amb una pinyata, però no havíem de tirar del fil..., era necessari trencar la pinyata a cops de pilota, tots els jugadors van poder participar doncs va ser necessària una segona volta per tal de trencar la pinyata. Va ser molt emocionant, ja que no va caure tota de cop, vam necessitar donar-li 3 pilotades més per que caiguessin els caramels i les joguines que hi havia dins.

Ramón Romeu

Coordinardor de l'Escola de BàsquetDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.