PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Segona jornada del II Basket Urban Campus
15.04.2014

El matí ha començat amb la visita del fotògraf oficial del Club, en Sari, que ha gaudit fent fotos durant tot el matí amb tots els participants i ens hem fet la fotografia oficial del Campus. Tot seguit, han tingut lloc els primers entrenaments de la jornada. Una sessió on grans i petits han après i/o recordat que són, com i quan utilitzar els canvis de ritme i direcció i les fintes. Amb els més joves del Campus les sortides i les finalitzacions han estat la clau. A les 10:30 h hem parat per esmorzar.

De nou BTV ens visitava en el transcurs del segon entrenament. A les 12:00 h, tot just en finalitzar el segon entrenament, hem gaudit del concurs de Two Ball on la parella formada per en David Crespo, del nostre preinfantil) i en Marc Romeu (del nostre premini B) han aconseguit guanyar el concurs a la final. Una dutxa i a taula, verdura, nuggets de pollastre i poma per dinar!!

A la tarda l'activitat de taller amb el pot de sal acolorida amb guix ha estat tot un èxit, per als més grans hem gaudit una estona amb la final de Lisboa dels juniors d'or, amb els Gasol, Navarro, Calderón, Reyes... Tota una llegenda del nostre bàsquet més actual.

A la tarda, una mica de beisbol adaptat, hoquei i la gran final del two ball, per finalitzar una mica d'esbarjo a la piscina per a grans i petits, aquests últims més cansats han fet lleure aquàtic i els més grans un partit de waterpolo.

Una jornada plena d'activitat que ha transcorregut sense cap incident important, exceptuant les típiques pèrdues i intercanvis de roba, xancles...

Fins demà!!

Ramón RomeuDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.