PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
La darrera jornada (16 i 17 de febrer)
18.02.2013

No ha estat un bon cap de setmana pels equips sèniors ja que els dos han perdut els seus partits fora de casa per diferencies amplies. El Sènior "A" venia de guanyar un partit de manera clara i es va trobar amb una derrota aclaparadora. El Sènior "B" està en una dinàmica de derrotes que esperem que canviï els propers encontres. El Sots 21 va guanyar a casa contra el CN Terrassa, equip de la part mitja-alta de la tabla i va sumant partits guanyats.

El Junior "A" es va retrobar amb la victòria davant l'últim classificat i el Júnior "B" va perdre un partit en el que va tenir series opcions de guanyar fins al final.

Els dos cadets van complir en els seus partits de casa i van obtenir la victòria amb comoditat. No van tenir tanta sort l'Infantil "A" i l'Infantil "C" ja que van perdre els seus partits que jugàvem com a locals competint fins el final, tenen grups forts però les sensacions son bones.

La jornada de minis i preminis va estar marcada per la pluja, i tant el Mini "B" com el Premini "A" van veure com es suspenien els seus partits. El Mini "B" està pendent de la decisió del Comitè i el Premini "A" el jugarà el proper divendres 22 a les 18:30h. El Mini "A" va poder jugar el seu partit i va tornar a guanyar d'un punt un partit dur i exigent.

Podeu veure tots el resultats i les cròniques dels partits aquí .Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.