PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Dijous al Campus. Punt i seguit.....
02.04.2013

Comença l'últim dia de Campus!!!  Avui el Marc ens ha ensenyat les diferents formes de llençar a cistella, entrades, parades, cistelles passades... Els més petits amb la Paula jugaven a l'aranya i després un partit de bàsquet abans d'anar a esmorzar. A l'altre costat del camp teníem el Miquel i el Gerard jugant a futbol i més tard organitzant una competició de 3x3.

Després d'esmorzar els més petits comencen l'entrenament amb el Marc, avui jocs i circuits de bot, llançament a cistella i canvis de mà. A la vegada els minis organitzen el Harlem Shake del Campus, sí sí, els nens també saben ballar!!!! Després tothom a la piscina, últim dia per poder-nos refrescar i fer un concurs de salts en bomba per veure qui esquitxava més aigua.

Per dinar arrós amb tomàquet amb ou ferrat i pollastre al forn, i de postres gelat, boníssim!!! Al ser l'últim dia avui han vingut els pares a la jornada de portes obertes. Han pogut veure com jugàvem a beisbol, a futbol i, finalment, a bàsquet per ensenyar tot el que havíem après aquests fantàstics quatre dies.

Per últim volia agrair a tots els que han participat en aquest campus pel gran èxit que ha suposat. Esperem veure'ns l'any que ve una altra vegada. 

Oriol Raurell

Director del Campus

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.