PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL
02.11.2017

Avui volem felicitar una persona especial i ens agradaria explicar el perquè:

Esforç, treball, constància, sacrifici, entrega, generositat… característiques que Unai Seijas sempre s’ha encarregat de deixar clar que són les que el defineixen com a jugador i com a persona a tots els entrenadors i companys que hem estat amb ell, convertint-se en un exemple per la Unió Esportiva d’Horta sobre quins valors volem transmetre com a entitat, i sobretot com a persones.

Jugador de la casa, d’aquests que comencen a l’Escoleta sense poder abraçar del tot la pilota i que ara és tot un MINI, un petit adult dintre de la Cistella Petita on tots el coneixem per les seves característiques ulleres, però sobretot pel seu esperit esportiu i generós amb companys i rivals – el seu segon esport preferit és el rugbi, i es nota - , i avui fa 10 anys!!!! i els compleix jugant el partit més important.

L’Unai pateix una malaltia que no li permet seguir exercint el bàsquet, pel que serà baixa indefinida fins que la seva salut li permeti tornar amb nosaltres.

Avui l’Unai ens ensenya a relativitzar i a mirar-ho tot des d’un altre punt de vista, ens ensenya que el que hem de fer cada cap de setmana és gaudir de tenir la sort de practicar l’esport que tant ens agrada – sigui quin sigui – i que no ens importa el resultat, sinó el fet de poder fer-ho amb companys i amb rivals que s’estimen aquell esport tant o més que nosaltres, i que no li hem de treure valor.

La Unió Esportiva d’Horta, i en concret la secció de bàsquet, avui t’enviem un missatge d’empenta, Unai, i t’animem a que segueixis sent tu mateix en el dia a dia, un noi que gaudeix de les petites alegries i que relativitza els problemes, i sempre amb el teu GRAN SOMRIURE per davant. A més, si alguna cosa hem aprés aquests anys de l’esport és que cal tenir empenta cada dia per treballar i treballar, i que quant més treballem més aprenem, i quant més aprenem més millorem, i quant més millorem més preparats estarem pel dia del partit, i que si estem perdent no ens hem de rendir fins l’últim moment, i hem de mirar de remuntar, i si estem guanyant, no ens podem relaxar, i això no ho has d’oblidar!

Així que ja saps! Ara que amb 10 anys ja ets tot un homenet! Et toca treballar, treballar i treballar! No deixis de fer-ho!

 

Felicitats Unai , una abraçada molt gran del teu club, i de tots els amics que has fet aquí que pensem en tu cada entrenament!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.