PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
El Sènior “A” jugarà les fases de promoció d’ascens
12.05.2014
Després de la derrota de dissabte, el primer equip depenia de Sant Pep I Alpicat, si qualsevol dels dos guanyava, ens passava a la classificació. Doncs la carambola es va produir, els dos van perdre i els d'Horta han pogut mantenir la quarta posició que els hi dóna el dret a jugar unes fases de promoció que no garanteixen l'ascens a Copa Catalunya. En qualsevol cas, l'equip té l'oportunitat d'acabar la temporada amb bon regust després de la derrota a la darrera jornada. Els partits es jugaran el divendres i dissabte vinent.
Tanmateix vam acomiadar a dos jugadors que aquesta temporada han penjat la samarreta, es tracta d'en Marc Aragon i en Jordi Pérez, que després de moltes temporades diuen adéu a les pistes com a jugadors. Vam rebre un petit homenatge a la pista juntament amb els seus i l'equip.

Gràcies per la vostra dedicació!!

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.