PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
La darrera jornada (9 i 10 de febrer)
11.02.2013

Aquesta darrera jornada ha acabat amb un balanç de vuit victòries i sis derrotes per als equips de bàsquet de la Unió Esportiva d'Horta. Cal destacar l'aclaparadora victòria del Sènior "A" davant el Noguera Piñol Alpicat per un contundent 82-53 i la competitivitat general de tots els equips que, malgrat la derrota, han donat la cara en tot moment.

Per als equips sèniors i júniors estem amb un moment important de la temporada de cara a la classificació final, és important anar sumant per acabar el més amunt possible.

Les categories de premini a cadet tot just acaben de començar la fase regular després de la prèvia i en línies generals les sensacions son molt positives.

La dinàmica general és positiva i de ben segur els equips afrontaran el que resta de temporada amb intensitat i compromís.

Ànims i a seguir treballant!!Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.