PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
6 DE MAIG: ANIVERSARI DE PAU FERRAGUT
06.05.2018

Avui 6 de Maig és l'aniversari d’en PAU, i m'agradaria que tots féssim el possible per mostrar-li el nostre afecte i escalf. 

Aprofito per aprofundir una mica i fer-vos partíceps de part de la història de la nostre amistat.

 

Agost del 2011 

 

Pau Ferragut, jugador de 16 anys de Fraga (franja de ponent), selecció catalana 4 anys seguits, arribà a un club per seguir amb la seva formació acadèmica a Barcelona i ajudar-nos a portar els jugadors del 94 fins a Campionats d'Espanya. Com a tècnic d'aquell grup, el Pepe Cavanillas va accedir a la petició del Pau per poder saltar-se un entrenament pel pont del 12 d'Octubre i poder visitar la família (dos mesos sense veure'ls) i gaudir de les festes del poble. Aquest és el punt de partida d'una gran amistat.

 

Agost del 2014

 

Pau Ferragut acaba el seu 1er any de Magisteri a Les Heures - Vall d' Hebron. La Secció de Bàsquet aconsegueix incorporar com a entrenador i coordinador al Pau. La proximitat de la facultat, i el projecte esportiu a desenvolupar, fan que tot estigui de cara. Tornem a trobar-nos Pau i jo. La seva capacitat, intel·ligència, empatia i experiència a pesar de ser molt jove, esdevé un impuls molt important pel creixement de la Cistella Petita. Estem tots d'acord que en aquests 4 anys ha implementat una manera de entrenar, de fer gaudir als activistes, millorant totes les dinàmiques dels equips i tècnics en formació continuada.

 

Agost del 2016

 

Amb l'inici de les obres Pau Ferragut s'incorpora també com a jugador del nostre Sènior. Desitjat per molts equips de Copa i diversos EBA, el seu currículum impressiona, 4 ascensos en 5 temporades, de seguida es converteix en una peça fonamental en l'equip de Dario, i mostra de nou aquesta capacitat per assolir èxit i compromís alt.

 

Març del 2018

 

Un dels pitjors dies dels darrers 4 anys. El meu amic Pau em comunica que ha de fer un parèntesi en la Coordinació i com a entrenador de la UE d'HORTA. La nova activitat professional impedirà que pugui seguir implicat com a ell sempre li ha agradat. Sap que serà un cop fort, no sabia com dir-m'ho. Li cal tenir una mica de temps per a ell i ho entenc molt bé doncs ho ha donat tot per nosaltres. 

 

6 de Maig del 2018.

 

Feliciteu al Pau. Felicitem-nos tots perquè ell mateix diu que segueix com a jugador i voldrà tornar a entrenar més endavant. Gaudiu de cada moment que podeu compartir amb ell. Jo ho faig. Segur que sabrem mostrar-li la estima i consideració que mereix per estar sempre allà on cal, prenent les decisions que toquen i ajudant a créixer els players. Portem 2 mesos fent el traspàs de responsabilitats de la millor manera que sabem, junts, dia a dia, transmetent al seu substitut, experiència i coneixements adquirits i aplicats.

 

Gràcies per aconseguir que a la UE d' HORTA hagi estat i reconegui que està com a casa. 

No perdeu el moment de tornar a rebre el seu escalf i retornar li. Ell us estima.

 

#totagraimentespoc

#excelenciaenestatpur

#afortunatsno,losiguiente.

 

 

Pepe Cavanillas

UE d' HORTA - Secció de Basquet

626 038 888

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.