PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Nou Director Tècnic a la Secció de Bàsquet
15.05.2014
Així és, la Secció de Bàsquet es troba en un moment dolç i ara toca consolidar la feina feta aquests dos darrers anys. Fins ara aquesta tasca l'exercia en Gabriel Payet, compaginant-la amb la d'entrenador del primer equip, però a causa de l'exigència d'aquest i el gran esforç que suposa hem decidit incorporar una persona que es pugui dedicar exclusivament a aquesta feina. La Secció comptarà la temporada vinent amb un volum important d'equips que, de ben segur, necessitaran aquesta dedicació.
En "Pepe" Cavanillas serà la persona que, a partir d'ara, exercirà aquesta funció. El "Pepe" és una persona amb àmplia experiència que porta molts anys vinculat al món del bàsquet com a entrenador i responsable tècnic de molts clubs d'arreu de Catalunya.

Benvingut "Pepe", molta sort!!

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.