PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Els minis amb el Sènior "A"
14.01.2013

La secció de bàsquet ha posat en marxa una iniciativa que esperem que tingui una bona acollida entre tots els seus integrants. Es tracta d’acompanyar i animar al Senior A, i per extensió a tots els nostres equips, en els partits de casa. Volem que la gent vingui a veure bàsquet i a pasar-ho bé al nostre pavelló.

Seran les categories dels més petits les que estaran convocades a aquests partits, i per aquesta primera convocatoria vam comptar amb els minis. Ja el dijous abans del partit un jugador del senior, en aquesta ocasió en Sergi Clotet, va estar a l’entrenament dels minis compartint una estona i treballant amb ells.

Va ser una jornada festiva on els petits, i també els grans, van disfrutar molt. I a més l’equip va guanyar un partit difícil que va tenir emoció fins l'últim quart. El pavelló presentava un molt bon aspecte i l’afició es va fer notar.

Esperem que aquesta proposta sigui ben rebuda i us animeu a venir a veure els partits que es juguen al CEM Horta.Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.