PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
La Secció de Bàsquet al Palau
11.11.2013
Ahir diumenge vam fer la primera de les dos sortides que la Secció de Bàsquet ha organitzat per anar al Palau Blaugrana. Més de cinquanta esportistes de la nostra secció van poder gaudir veient de molt a prop als jugadors del Barça i del C.B Canarias. Tant grans com petits van estar a la pista blaugrana seguint les evolucions dels dos equips durant l'escalfament. El C.B Canarias també va accedir a fer-se la foto amb tots els nostres jugadors i jugadores, fet que agraïm, i després la foto oficial amb el F.C Barcelona.
Va ser una bona matinal de diumenge de bàsquet en un pavelló emblemàtic com és el Palau Blaugrana. El partit es va saldar amb la victòria final dels locals pel resultat de 87-71.
El pròxim dia 1 de desembre tornarem a ser-hi al Palau, en aquesta ocasió per veure el partit entre el Barça i el CAI Zaragoza.
En els pròxims dies publicarem totes les imatges de la jornada.

Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.