PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Portes obertes a l'Escola de Bàsquet
16.05.2016

Actualment l'Escola ja es troba treballant de cara a la temporada vinent i és per aquest motiu que convidem a tots aquells infants que sentin el cuc del bàsquet a provar un parell d'entrenaments aquest pròxim mes de Juny.

Els responsables de l'Escola de Bàsquet creiem que el treball amb els més petits és la millor inversió que pot fer una entitat esportiva i és per aquest motiu que cuidem els petits detalls que fan fer el pas d'una Escola a una gran Escola.

Gaudir de les evolucions dels més petits tot permeten que pares i mares gaudeixin des de les grades del poliesportiu dels jocs i partidets dels entrenaments dels grups de treball és altra petit detall que fan de l'activitat del bàsquet a l'Escola de la U. E. d'Horta un petit plaer per als més petits i també els grans.

No tots els clubs posen a disposició de l'Escola de Bàsquet els millors horaris d'entrenament, pistes cobertes, els millors entrenadors, un projecte esportiu entrenaments, de 6 a 8 Trobades al llarg de la temporada, assegurança a la federació catalana de Bàsquet, revisió mèdica...i la secció de Bàsquet de la U. E. d'Horta ho fa.

Aquest conjunt de petits detalls fan de l'Escola de Bàsquet de la U. E. d'Horta una de les millors escoles on aprendre a jugar a bàsquet.

La metodologia esportiva es fusiona amb l'educativa per tal de donar a l'infant una educació en valors esportius i humans on desenvolupar-se com a persona dins els grups de treball a pista.

Podeu contactar amb en Ramon Romeu en el número de telèfon 695 256 853 i/o al correu electrònic escolabasquetuehorta@gmail.comDescarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Abella Ribas Posa't Wap@ Nails & Friends Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements
2023 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.