PATROCINADOR
PATROCINADOR
PATROCINADOR SÈNIORS MASCULINS I FEMENINS
Instagram Bàsquet U.E.Horta
“60 ANYS DE BÀSQUET"
Senior B masculí U.E Horta 61 -Vedruna Gràcia C 58
29.05.2012

El Senior B força el tercer partit davant el Vedruna Gràcia en un emocionant partit jugat diumenge a la tarda al CEM Horta.

Partit més emocionant que bo el viscut al CEM Horta el passat dissabte 26 de Maig contra el Vedruna Gràcia. Durant tot el 1r període les rentes per ambos equips van ser curtes (2-4 punts), una petita estrebada en el marcador gràcies al encert desde el perímetre de l'Oriol Vallés va permetre al nostre SBM agafar una distancia de 10 punts durant el 2n període, que va ser erradicada pel Vedruna just abans d'arribar a la mitja part, situant-nos amb un 33-27 pels hortencs. Durant tota la segona part el partit va seguir en la mateixa línia on cap dels 2 equips adquiria aventatges significatius, aquest cop amb la diferencia de que l'acert en els percentatges de tir es va reduir i les precipitacions en el joc van augmentar, possiblement degut a la propia tensió del que ambdós equips s'estaven jugant. Ja a finals del 4t periode, 2 triples consecutius de Pau Meler semblaven acostar la victoria cap a casa, pero els de Gràcia no es van donar per vençuts, aconseguint així forçar la prórroga. El període extra va ser més del mateix, d'on finalment el nostre SBM va poder sortir victoriós (64-61) i forçar el 3r i definitiu partit. Així la primera generació del SBM s’acomiada d'una forma més que digna de la seva afició, guanyant a la prórroga el seu últim partit com a local, ara esperem que aconsegueixi el mateix com a visitant i pugui mantenir la plaça a la 3a Categoria per la nova generació de jugadors que ocuparan aquesta plaça.

 Descarregar PDF
ADREÇA i CONTACTE

Unió Esportiva Horta - C/Feliu i Codina, 27 - 08031 Barcelona
Tel: 93 427 64 79 - Fax: 93 427 64 79
E-mail: uehorta@uehorta.cat

Membre de: Coordinadora d´Entitats d´Horta
PATROCINADORS
Haxelia Aigües de Barcelona Fundación ”la Caixa” Abella Ribas Posa't Wap@ Louise Se Va Qimet Horta Temple Grup Consultors Pastas Gallo Caprabo Grau Xarcuters Santos Ochoa Bemen-3 Formació Professional Talleres Aranda Amma Horta Elements 5 HERMANOS 5 HERMANOS Take Away Racó d'Horta
2024 - Unió Esportiva Horta. Tots els drets reservats.